HRT etsii uusia pelaajia

Laji on curling,golf,pesäpallo,beachvolley, joukkueen kotipaikka on Hyvinkää ja pelattava sarja Harrastesarjat. Joukkueeseen kuuluu 34 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme!

Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Team, jo ehkä kertoo; olemme rento pesisjengi, jolle menestyminen ei ole pääasia vaan mukavan lajin harrastaminen ja sen ympärille rakennettu oheistoiminta, kuten kauden avajais- ja päätöstapahtumat, saunaillat, yhdessä golfaaminen, erilaiset festarit ja tapahtumat jne...

Joukkueemme ikärakenne on n. 15-40 v.
Historiaa joukkueellamme on takana jo huikeat 20-vuotta ja viime vuotisen juhlavuoden jälkeen muutamat ”vanhat” pelaajamme lopettivat.
Nyt tarvitsemme lisää pelaajia jengiimme.

Pelaamme siis maakuntasarjaa ja kotikenttämme on Hyvinkäällä.
Vierasjoukkueetkin sijaitsevat mukavan etäisyyden päässä: kaksi muuta hyvinkääläisjoukkuetta, kaksi vantaalaista joukkuetta, Järvenpää, Lahti, Janakkala, Vihti ja Riihimäki.
Pelejä täten kertyy kaudessa yhteensä 18 kpl, mutta kaikkiin peleihin ei tietenkään tarvitse osallistua.

Pelikautemme alkaa yleensä toukokuun puolessa välissä ja loppuu elokuun loppuun mennessä.

Pesäpallotreenejä EI ole eikä tule – oikeasti!

Jotain toiminnastamme kertoo myös esimerkiksi se, että arvomme aina molemmille jaksoille kaikkien pelaajien lyöjänumerot.
Eli itse ei voi vaikuttaa sinänsä sisäpelirooliinsa ellei esim. ole loukkaantunut niin ettei pysty heittämään, mutta voi juosta ja lyödä palloa.
Tällöin pääsee ilman arvontaa jokeriksi (, jos muuten pelaajia riittää).
Näitä ”puukäsiä” joukkueessa on tälläkin hetkellä.

Ulkopelipaikat määräytyy taitojen ja tahtotilojen mukaan.

PS. ”Kirjoittamattomia” sääntöjä toki meiltä löytyy muitakin - kuten jokainen ykköspesälle palanut tuo kauden lopuksi saunailtaan kaksi bisseä/ykköspalo – mutta kaikki ”penaltyt” kuitenkin on koko joukkueen parhaaksi, kuten yleensä muutenkin kaikki toimintamme tai säännöt.

Jos rokkarihenkinen pesisporukka kiinnostaa tai haluat kuulla lisää, niin ole yhteydessä Mika "Mäxä" Mäkelään: mika(piste)makela(miuku)neukkari(piste)fi / 040-577 6797

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 3 kuukautta sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HRT: kokoonpano